2022. október 22., szombat

YOHIMBE Max 2200 mg 90 db kapszula - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Yohimbe – Yohimbine pausinystalia fa kérgéből származik, mely egy Nyugat és Közép-Afrikában honos fafajta, mely 30 méter magasra is megnő. Ennek a növénynek, Afrikában, hagyományosan a lehántolt és szárított kérgét használják, vágyfokozónak és egyfajta energizáló varázsszernek. A nyugati világban mint afrodiziákum és anyagcsere fokozó szer ismert. Sportolók előszeretettel használják zsírégetésre és fogyókúrához is ajánlják. Legfőbb hatóanyaga a yohimbin, egy indol alkaloid.
Fokozza a vér beáramlását a nemi szervek simaizmaiba és gátolja annak kiáramlását onnan, tehát (női és férfi) genitáliás vérbőséget és megfelelő hatások mellett erekciót okozhat.
A szerotonin és dopamin képződés hatására, pozitívan befolyásolja a kedélyállapotot és élénkíti az agy működését.
Alkalmazása néhány országban nem engedélyezett, hazánkban általában étrend-kiegészítőkben, más anyagokkal kombinálva kapható. Használata során mindenképp figyelni kell kezdetben vérnyomás emelő majd vérnyomás csökkentő hatására, mely nagy dózisnál kórosan alacsony vérnyomást is eredményezhet. Terhes vagy szoptatós anyák, gyerekek számára semmiképp nem ajánlott a fogyasztása.
Ez a termék yohimbint tartalmaz, amely vérnyomás- és szívfrekvencia-emelkedést okozhat, ezért szív- és vesebetegségben, fekélyben szenvedők vagy bármely összetevővel szembeni túlérzékenységben szenvedők nem szedhetik. Ez a termék férfiak általi használatra készült, és nem nők általi használatra készült. Ha bármilyen gyógyszert szed, vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Kerülje ezt a terméket, ha máj- vagy vesebetegsége vagy magas vérnyomása van. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. 18 éven aluli személyek nem használhatják. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tárolja hűvös, száraz helyen. Ha a kupak alatti tömítés sérült vagy hiányzik, ne használja.
Napi ajánlott adag: 1 kapszula
Made in USA

Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2022-10-23 01:23 .