2021. március 26., péntek

ROAMER Swiss Made Sapphire! Nöi karóra, klasszikus, kecses kivitel - Jelenlegi ára: 44 900 Ft

EREDETI ROAMER Swiss Made nöi karóra, teljesen új állapotban!
Listaára: 96. 900. - Ft (Roamer. No. SC2214)
Itt és most, 44. 900- Ft-tól, minimálár nélkül!
Ezüstözött számlappal, gyémántcsiszolt mutatókkal. Rozsdamentes acél tokkal, 3D Roamer logóval. Eredeti nagypontosságú Roamer quarzóramüvel (Made by Roamer Swiss Made).
Hátlap, csat és korona gravírozás Roamer Logoval. Karcolhatatlan zafírüveg.
A termék eredetiségét garantálom. Az óra érdekessége az igényes számlap valamint szíjkidolgozás, ami egyben könnyen kezelhetö biztonsági csatszíjjal van ellátva.  A Roamer 30 méter vízálló. Az óra teljesen gyári fóliázott állapotban van!
Tokméret: 27x27 mm-es, klasszikusan kisebb, de egyben a szíjjának köszönhetöen sportos méret, melynek igényes esztétikája viselése során karcsú kézen nagyon elönyösen érvényesül.
A fent megadott adatok hitelességét a gyártó müszaki leírása alapján garantálom. A Roamer teljesen új, karcmentes állapotban kerül itt licit alá. A terméket kipróbált állapotban, csak biztosítottan postázom. A teljesen új állapotú termékre egy év garanciát adok.   Papírok és dobozok nélkül, viszont nagyon kedvezö áron! A termékeimnél ingyenes a házhoz szállítás! Minden licitáló vagy azonnali vásárló elfogadja a leírtakat. Felkérem, csak ezek figyelembevételével licitáljon vagy vásároljon.  
A licithez sok sikert kíván:
Ò ratorony
 
 
           
 
 
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 44 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 14:24 .