2020. november 26., csütörtök

Panasonic Lumix dmc-gx8 + 14-42 mm, két pótakkumulátorral, extra duplatöltővel - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Minden tartozékával, papírjával, születéskori üdeségéhez képest alig változott állapotában eladásra bocsájtom ezt a kedves fényképezőgépet, mert sajnos csak szenved szegény a semmittevésben.
Új gazdáját keresi, aki kibontakoztatja és akit ő kibontakoztathat!
A képeken látható képvadászó gép kitűnő állandó kísérője (és kísértője, inspirálója) tud lenni egy olyan elszánt művészléleknek vagy szimplán dokumentációkat készítő személynek, akinek egy könnyen kezelhető, sokfunkciós (köztük számos ritkasággal egy testen belül! ) mégsem nagyméretű és nehéz, kiváló elosztású, kényelmes fogású hű társra van szüksége a mindennapokban. Aki még csak vissza sem szól.. párás esős időben sem! Ha a nagyobb utakra elviszed magaddal a két plusz energiaforrást, akkor meg aztán tényleg kifogástalanul csinálja a dolgát, s hosszú-hosszú órákon át segíti vivőjét a legvadabb kalandok legnehezebben megragadható legkivételesebb pillanatainak hazavitelében.
Részletesebb termékleírásba nem kezdenék, a következő linken, megtalálsz minden fontos információt erről az igazán jól összerakott fényképezőgépről:
https: //www. panasonic. com/hu/consumer/archive/fenykepezogepek-es-videokamerak/dmc-gx8. html
Érdeklődj bátran telefonon vagy itt az oldalon.
Várja új lelkesebb tulajdonosát ez a szeretnivaló fényképeVő!

Jelenlegi ára: 200 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 13:55 .