2020. október 29., csütörtök

Saul fia extra dvd új csak dvd! KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 500 Ft

Saul fia extra dvd új csak dvd!
A megjelölt ár csak a DVD ára!!!
Mindent kiárusítok, figyeld az aukcióimat...
Ha csak a könyvet szeretné szóljon és felteszem külön aukcióba, úgy ára: 3000. -Ft(eredeti ára: 3990. -)
Mindkét termék fent van együttesen aukcióim között, úgy ára: 3500. -(eredeti ára: 6500. -)
Saul fia (extra változat, digipack) (DVD)
1944, Auschwitz-Birkenau. Auslä nder Saul (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik őket, fegyvereket gyűjtenek és lázadást szerveznek. Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettől kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket. A Saul fia a holokauszt talán utolsó tabutémáját dolgozza fel azzal, hogy a Sonderkommandót állítja a középpontjába. Sault követve megismerjük a tábor gyárszerű működését, Erdély Mátyás operatőr feszültséggel teli képeinek és Rajk László látványtervező munkájának köszönhetően pedig a néző már-már dokumentarista hitelességgel láthatja, pontosan hogyan szervezték meg több millió ember megsemmisítését. Nemes Jeles László első egész estés filmje a magyar filmtörténet egyik legjelentősebb alkotása. Cannes 2015: Nagydíj, Golden Globe 2016: Legjobb Idegen Nyelvű Film, Oscar 2016: Legjobb Idegen Nyelvű Film. Extrák: 1. lemez: Nemes Jeles László rendező-forgatókönyvíró, Erdély Mátyás operatőr és Krasznahorkai Balázs, a rendező munkatársának audiokommentárja. 2. lemez: Türelem (14 perc) - Nemes Jeles László rövidfilmje, Kimaradt jelenet (2 perc), Jelenetek a forgatásról (21 perc), Közönségtalálkozó az alkotókkal (26 perc), Életképek a magyarországi díszbemutatóról (2 perc), Magyar művészek a filmről (3 perc), Mozielőzetes, TV spot.
A csomag 2dvd-t tartalmaz! A film hossza: 107 perc+ a másik lemez extrákkal, Felírat: angol, francia
Új állapotú!
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egy idejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
 utalványt teljes értéken elfogadok, kérlek előtte mindenképpen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz,
Postázás esetén előre utalást kérek. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-30 08:00 .