2020. június 24., szerda

Szürke műbőr masszázsszék - Jelenlegi ára: 87 865 Ft


Színválaszték:
Szürke
Szín:
Szürke
Biztosítson magának nagyszerű ülőmegoldást ezzel a kényelmes masszázsszékkel! Ez a masszázsszék távirányítóval van ellátva, valamint 5 masszázsfunkció áll rendelkezésre a fejéhez, a nyakához, a hátához és a lábaihoz, lehetővé téve, hogy teljesen ellazulhasson otthon vagy az irodájában. Az ülés egy gombnyomással még fűthető is a kényelmesebb pihenés érdekében.
A műbőrből készült szék rendkívül tartós, széles faalapzata révén pedig meglehetősen stabil. A masszázsszék ülése szabadon körbeforgatható, így soha nem kell majd mozgatni a széket. A szék egy beépített időzítővel is rendelkezik, mellyel szabályozhatja a masszázs hosszát. Ez a klasszikus stílussal rendelkező, elektromos masszázsfotel pihentető vibrációs masszázst nyújt. A masszázs erőssége három fokozatban állítható. Az állítható háttámla lehetővé teszi, hogy teljesen fekve pihenjen. A hőkibocsátó masszázspontoknak köszönhetően ez az elektromos masszázsfotel kellemes estét biztosít majd Önnek.
Ha szeretne egy kényelmes és kellemes masszázsélményt az otthonában, akkor ez az elektromos masszázsfotel tökéletes választás!
Színe: szürke
Anyaga: fa szerkezet + műbőr kárpit
Állítható háttámla
Mérete hátradöntve: 66 x 130 x 94 cm (Szé x Mé x Ma)
Mérete felállítva: 66 x 92 x 106 cm (Szé x Mé x Ma)
Ülőfelület szélessége: 52 cm
Ülőfelület magassága: Kb. 46 cm
A szék szabadon forog
Vezérlőegység GS / CE-vel
Távirányítóval ellátva
Funkciók: masszázs + derékfűtés
Masszázsprogramok száma: 5 (gyúrás, ütögetés, shiatsu, vibrálás, automatikus)
Erősség: alacsony, közepes, magas
Anyag: Gyapot: 4%, Poliészter: 3%, PVC: 93%


Jelenlegi ára: 87 865 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 09:15 .