2017. április 28., péntek

Canon Plus Semi-gloss félfényes fotópapír A4 - 20 lap - Jelenlegi ára: 4 200 Ft


Plus Semi-gloss SG-201
A Canon selyemfényű Photo Paper Plus Semi-gloss fotópapírja a valódi fotópapíréval megegyező textúrát biztosít. A minőségi papír remek fényképeket eredményez, a kevésbé fényes felület pedig lágyabb képet és kevesebb csillogást jelent.
Előnyök
Selyem borítás
Nagyszerű, lágy képek
Fotópapírhoz hasonló felület
Kiválóan illik a Canon Lucia & ChromaLife100+ tintákhoz
Termékjellemzők
A Canon Plus Semi-gloss SG-201 részletesebb megtekintése
Gyakorlott amatőröknek
A Photo Paper Plus termékek ideális nyomtatási környezett biztosítanak az amatőr DSLR-fotósok számára. A félfényes felületű Photo Paper Plus Semi-gloss fotópapíron minden fénykép jól mutat.
Azonnal száradó fotók
Mikropórusos bevonatuknak köszönhetően a valódi Canon fotópapírok gyorsan beszívják a tintát, így a papír felületén nem marad fölösleges tinta. Az eredmény: azonnal száradó nyomatok.
Egy életen át tartó fényképek
A Photo Paper Plus Semi-gloss fotópapír kiválóan illik a Canon Lucia & ChromaLife100+ tintákhoz. A Canon FINE nyomtatófej, a Canon tinták és a valódi Canon fotópapírok együttesen védik a fényképeket a gázoktól és a fényhatásoktól, lehetővé téve, hogy az értékes emlékek több generáción át biztonságosan megmaradjanak.
Teljesen új, csak ki lett bontva és 1 lap kipróbálva, de azt a nyomtató nem húzta be(túl vastag volt neki). Ennek a nyoma fény felé fordítva látszik(fotózva).
Postázás esetén 200Ft kedvezmény.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2017-05-19 21:52 .