2016. október 27., csütörtök

Újszerű!!! Kutyarács elválasztó térelválasztó rács - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


Licit tárgya: kutyarács
Új ára akcióban 23. 500 helyett 15. 550 Ft, íme a linkje:
http: //www. racing-autoalkatresz. hu/UNIVERZALIS-TERMEK-Kutyaracs-d44922. htm
Édesapám hagyatékából maradt.
Kombi, vagy egyterű autóba térelválasztó kutyarács.
Praktikus kiegészítő, mellyel leválasztható az autó utastere a csomagtértől. Az autó méretéhez és alakjához állítható. Legkisebb mérete: 84x78 cm, a legnagyobb pedig: 150x127 cm (vízszint x magasság).
Néha van úgy, hogy kedvenceinket (kutyákat, macskákat) szállítani kell. De nincsen annál rosszabb, ha zavarnak minket a vezetésben. Ez nem csak zavaró, de rendkívül balesetveszélyes is. A térelválasztó kutyarácsunk megoldást jelenthet a problémára.
Könnyedén, ki- és beszerelhető az autóba, egy csavarorsó segítségével fixálható (lásd 5. kép), gumitappancsok segítségével érintkezik az autóval, ami kizárja fe lületi sérülések keletkezését. Megakadályozza, az esetleges fékezés által keletkezett veszélyes mozgásokat.
Egy perc alatt szétszedhető és összerakható, minden patentos, nem kell csavarozgatni, kis helyen tárolható, szétszerelt állapotban egy 15x85 cm-es zsákba belefér.
A kutyarács alkalmazható akár áruszállításkor is.
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például egy új Black&Decker sövényvágó, egy teljesen új kézi műtrágya, fűmag, só, gyomirtó szóró kocsi, egy szinte új gyepszellőztető, autó poroltó, csillagászati távcső, gérvágó fűrész, elektromos nyakmasszírozó, parkolóőr, hólánc, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, d e egyéb okok miatt szétváltunk. A közö! s felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2016-11-17 16:35 . Újszerű!!! Kutyarács elválasztó térelválasztó rács - Jelenlegi ára: 9 500 Ft