2016. szeptember 29., csütörtök

68-as őszi kislány csomag, 26 db - Jelenlegi ára: 500 Ft


Lila pamutoverál, két réteg pamut és közte egy vékony bélés, szóval nem nagy hidegre, hanem hűvösebb őszi napokra jó. Beírt mérete 12/18 hó, de annál jóval kisebb. Váll-ülep 38 centi, hossza 56. Ha a lába hosszú, fel lehet hajtani, nagyon szép virágos bélése van alul, nagyon csini lesz úgy. Élénkebb, mályebb lila, mint a képen.
Meleg kantáros ruhácska 3D-s eszkimó lány mintával. Kvíül vászonos az anyaga, belül poláros. Kantárja két hosszra állítható, a nagyobb állásban 44 cm a hossza.
Nagyon vastag kívül polár, belül pamut rózsaszín naci, 12 hós a címke szerint, de kisebb. 41 cm hosszú.
Kord kantáros naci belül vékony pamut béléssel. Láb közt gombolós, a lábszárán hátul van két rozsdaszínű pötty, amit nem sikerült kivennem, de mivel hátul van és kicsi, mi simán hordtuk így, egyáltalán nem feltűnő.
Fodros pamut kardigán virágos gombokkal
Po lár nyuszis kantáros naci, lába közt gombolós, két fokozatban gombolható, jelenleg még kisebbre van varrva a felső gomb az eredeti legrövidebbnél, de átvarrható bárhová. Bolyhos.
3 harisnya: a szürke-kék fenékrésze kicsit kinyúlt, de a dereka nem, szóval felvéve nem is látszik és le sem csúszik, a másik kettő hibátlan.
19-es rózsaszín bakancs, belül végig bundás, kívül puha műbőr, oldalán cipzáros. Elöl egy kis bárányka van rajta, nagyon kényelmes és hibátlan.
Halványlila vékony kötött ötujjas kesztyű.
Három vékony pamutsapi: fehér alapon hímzett mintásak (cica, egérke, virág), fülvédős és megkötős mind.
Bőrtalpú piros szives vastag puha térdzokni
Műanyag talpú csíkos vastag bokazokni
7 db vékony pamutzokni nagyon jó, nem lecsúszós fazon, a többség talpa csúszásgátlós
3 vastag téli zokni
Amelyiknél nem jeleztem hibát, azok hibátla n állapotúak

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2016-10-19 11:43 . 68-as őszi kislány csomag, 26 db - Jelenlegi ára: 500 Ft