2021. december 5., vasárnap

USB 3.0 aktív Hosszabbítókábel [1x USB 3.0 dugó, A típus - 1x USB 3.0 alj, A típus] 5.00 m Fekete... - Jelenlegi ára: 5


USB 3. 0 aktív Hosszabbítókábel [1x USB 3. 0 dugó, A típus - 1x USB 3. 0 alj, A típus] 5. 00 m Fekete Renkforce
Termék azonosító: 811939
USB 3. 0 hatótáv növelő kábel, 5 m, Renkforce Chainable
Aktív USB 3. 0 hosszabbító kábel
Adatátviteli sebesség támogatás: max. 5 GB/s
Max. 20 m-ig hosszabbítható jelveszteség nélkül (láncba köthető)
A hagyományos USB kábelek csak 5 m hosszúságig működnek zavarmentesen.
Ez az USB 3. 0 hatótáv növelő kábel felerősíti az USB jeleket és egy USB kapcsolatot további 5 méterrel képes meghosszabbítani. Így pl. a nyomtató a szomszédos helyiségben is elhelyezhető. Igény esetén több ilyen hosszabbító kábel 20 méterig használható (láncba köthető).
Duplán védett külső zavarhatások ellen
A Renkforce jelerősítő kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.
Vörösréz ? inside? (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.
Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.
Mérvadó az ér keresztmetszet
Minél nagyobb az átmérő, annál nagyobb az adatáteresztés Itt az érvényes, hogy egy alacsonyabb AWG értékhez nagyobb ér keresztmetszet tartozik. Így a Renkforce kábeleket vastagabb huzalból gyártják és ennek következtében jelentősen jobb átviteli tulajdonságokkal rendelkeznek - megtartva a kábel hajlékonyságát is.
ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.
Jellemzők:
Chip készlet: GL2523
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 28 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: USB ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB 3. 0 dugó, A típus ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): USB 3. 0 alj, A típus ? Dugó kivitel: egyenes ? Kábel kivitel: Hosszabbítókábel ? Kábelhossz: 5 m ? Max. töltőáram: 4. 5 W @ 5 V / 0. 9 A ? Max. átviteli sebesség: 5 Gbit/s ? Szín: Fekete ? Termék típus: USB 3. 0 Hosszabbítókábel ? Vezeték alkalmazás: USB 3. 0 ? Videóátvitel lehetséges: Nem ? Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás
Mennyiség: 1 db(Egységár: 5 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-05 14:22 .