2019. március 6., szerda

Lowa Gore-Tex bélelt uniszex téli csizma hótaposó 40 - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

  Eladó a képeken látható  
 
Lowa Marlon 2 GTX® HI Junior brown
Termék leírása
A Lowa Marlon 2 GTX Még akkor is, ha kint a fagyos a hóban  ahol a gyerekek nem akarnak többet, mint  hóemberek vagy szánkózás építésére hívnak a MARLON II GTX® HI stílus minden téli napon készen áll, legyen az iskola, vagy csak egyszerű téli séta. A kopásálló Cordura® mikroszálas felülettel ellátott felső része havas és nedves körülmények között. A GORE-TEX® Partelana bélés laminátumnak köszönhetően a csomagtartó teljesen vízhatlan, jól szigetelt és optimális hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. Az innovatív MONOWRAP® talpszerkezet a felső és az egyetlen talpba integrálja az egy darabot, hogy további stabilitást biztosítson. A GORE-TEX® Partelana bélés laminátumnak köszönhetően a csomagtartó tökéletesen vízzáró és jól szigetelt, a lábak szárazak és melegek, kényelmes hőmérsékletszabályozással. Télen kiválóan alkalmas, az "AL-K III" talp nagy húzással hó és jeges körülmények között. Gyakorlati, valójában a három horgos és hurkú kötőelem, így gyorsan és könnyedén juthatnak be és ki a csizmájukból. egy félig magas, vízálló és meleg párnázott  cipő, csizma amely nagy kényelmet biztosít, hosszú kültéri és téli sétákra.
 Cordura® mikroszálas felülettel ellátott felsővel van felszerelve, amely egyszerű és elegáns megjelenést kölcsönöz a téli cipőnek. Az abszolút vízálló és lélegző Gore-Tex® membrán és a hőszigetelő bélés bármikor és bárhol meleg és száraz lábakat biztosít. Az exkluzív  egyedülálló eredményeket kitűnő párnázattal, kitűnő támogatást nyújtva a lábszár környékén és a legjobb off-road tapadást - de lágy marad, így a lágyabb kifordulás garantált. Ezenkívül az elülső nyakkendő tökéletesen illeszkedik a saját lábformához.
Alacsony hőmérsékleten is meleg és száraz marad. Vízálló, lélegző Gore-Tex® bélés a talp tökéletes egyensúlyt biztosít a tartósság, a tapadás és a tapadás között a laza felületeken
  A cipő mérete:     uk. 6. 5   eur, 40   bth. 25. 5 cm  
  Szép új állapotban ! Új ára: £ 136. 05
 A szállítási költség a vevőt terheli.
 Személyes átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
Minden meghírdetett termék nélam van!
 fizetés  után  azonnal tudom őket postázni vagy átadni.
 A képek saját magam által készítettek, a licit tényleges
 tárgyát ábrázolják Nem internetről leszedett képek.
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
 NÉZD MEG A TÖBBI  AUKCIÓMAT IS!  

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-03-27 22:26 .