2019. március 1., péntek

GP klasszikus akkumulátor töltő PB420 + 4db GP Recyko+ AA NiMH akkumulátor (2500) - Jelenlegi ára: 5 590 Ft

GP klasszikus akkumulátor töltő PB420 + 4db GP Recyko+ AA NiMH akkumulátor (2500)
tölthető cellák típusai: AAA, AAtöltési csatornák száma: 2egyidejűleg töltött akkumulátorok száma: 2 vagy 4kisülési funkció: nemsérült elemek érzékelése: nemEbbe a csoportba a normál, alsó árkategóriás töltőkészülékek tartoznak. Ezekben nincs védelem az akkumulátorok túltöltésével szemben, és a felhasználó feladata, hogy kihúzza a töltőt és kivegye belőle az akkumulátorokat, miután letelt a feltöltéshez szükséges idő. Az ilyen hagyományos GP akkutöltők többsége azt is megengedi, hogy a töltő hálózatra kapcsolva maradjon a töltés befejezése után is. Az akkumulátorok túltöltését részben megakadályozzák azzal, hogy korlátozzák a töltő kimenő teljesítményét. Ahogy nő a cella feszültsége, csökken a töltőáram. Ez azonban soha nem éri el az impulzus üzemmódú táplálást, és fontos eltávolítani az akkumulátortöltőt a tápegységről. A töltési idő az akkumulátor kapacitásától függően változik. A legtöbb klasszikus töltőkészülék esetében ez 10 és 18 óra között változik. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
B0042;

Jelenlegi ára: 5 590 Ft
Az aukció vége: 2019-03-21 20:45 .